• BINNEN 2 DAGEN IN HUIS
  • BETAAL VEILIG & SNEL!
  • GROOT ASSORTIMENT

4.8

Bezorgen en afhalen

Placeholder

Verzending en afhalen

Bezorging

De door Hockey District opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. De levertijd is afhankelijk van de door u gekozen artikelen. Het kan voorkomen dat Hockey District een bepaald artikel niet direct kan leveren. Wij brengen u per e-mail hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Zorg daarom dat u bij het aanmaken van uw bestelling een juist e-mailadres vermeldt en deze regelmatig controleert.

Hockey District houdt uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. Indien u een bedrag vooruitbetaald heeft en indien de overeenkomst waarop die vooruitbetaling betrekking heeft niet tot stand komt omdat de oorspronkelijk bestelde goederen niet beschikbaar zijn of op basis van het herroepingrecht ontbonden wordt, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen terugbetaling plaatsvinden.

Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid. Hockey District is niet verantwoordelijk voor mogelijk verlies, schade, kosten voortvloeiend uit een eventueel laattijdige levering.

Hockey District levert op dit moment alleen in Nederland. De bestelling wordt door Hockey District in samenwerking met PostNL bij u afgeleverd. Hockey District verstuurt geen bestellingen naar postbusadressen.

Verzendkosten

Voor iedere bestelling brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Dit geldt voor Nederland ( incl. de Waddeneilanden ) en België.

Afhalen

U kunt aangeven u bestelling op te halen in een van onze onderstaande vestiging.
Zodra de bestelling klaar ligt krijgt u van ons een mail met de juiste gegevens.

Hockey District Amsterdam

  • Arent Janszoon Ernststraat 865 B / 1082 LN / Amsterdam
  • 020-7717211
  • [email protected]
  • Di - Vr: 10:00 - 18:00 / Za 9.00 - 17.00 / Zo 10.30 - 15.00

 

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Hockey District verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Hockey District Google / 5 - 4.8 Reviews @ 20
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »